2014-10-09%2018.43.18-normal.jpg

Tällaisesta olen jo pari vuotta tainnut haaveilla, nyt annoin itselleni luvan ostaa sen itselleni joululahjaksi. Tosin hiukan aikaisessa, kun satuin Tori.fistä löytämään edullisesti, enkä olisi muutenkaan enää malttanut jouluun odottaa. Lehtisahassa on niin pieni ja nopeasti liikkuva terä, että sillä saa tehtyä melkein mitä tahansa kuviota. En vielä ole löytänyt sellaista mutkaa, josta tämä ei olisi selvinnyt.

11.11.2014%20102.jpg

Lautaan piirtelin raaka luonnoksen, josta lähdin sahailemaan. Taas kuvat hiukan sekaisin, tuosta piirretystä possusta ei siis tullut ankkaa.....

2014-10-09%2018.43.04-normal.jpg

Ensimmäinen kokeiluni oli lasten lelu. Vastaavia näin Muksu Massi liikkeessä, hintaa oli muistaakseni 14,95€ ja tämän tekemiseen meni noin kymmenen minuuttia.. Facebookin kautta kyselin tietoa myrkyttömistä, lapsiystävällisistä maaleista ja http://www.sinelli.fi/sinelli/product/ProductFamilySearch.action?productFamilyId=21716    tuollaisia kehuttiin.

Jälleen vastoin tapojani jätän tämänkin artikkelin kesken kunnes löytyy sopivia maaleja.. Vähän sellainen paha tapa, ettei malttaisi vain yhtä asiaa tehdä kerralla, tällä hetkellä projekteina menossa samaan aikaan kummipojan hiekkalaatikko, äidille keittiöremontti, näitä pieniä lasten leluja sekä joululahjoja.. Kaikista tulossa artikkeli, kunhan jokin edes edistyisi julkaisukelpoiseksi.

Palikat maalauksessa.

11.11.2014%20103.jpg

24.10.2014

 

IMG_2596-normal.jpg

Hätänen kun olen niin tämmösiä näistä tuli, ihan tavallisia maaleja mitä nurkista löyty, näitä ei ole tarkoitettu pikkulasten imeskeltäviksi. Possu vielä viimeistelemättä, eteen laitoin pienet koukut vetonarulle. Renkaiden akselina on puutikku, joka ilmeisesti on tarkoitettu grillaustikuiksi (?). Pyörien kiinnityksessä erikeepperi osoittautui paremmaksi vaihtoehdoksi kuin kuumaliima. Ankan pyörät menivät vahingossa hieman vinoon, mutta ei onneksi tuossa haitannut, koska nyt ankka vaappuu liikkuessaan.