Taas on tämä hankala aika vuodesta. Paljon tulee askarreltua, mutta pääasiassa pukinkonttiin. Aikaisemmin uskoin, ettei kukaan lähipiiristäni lue tätä blogiani, mutta olinkin väärässä. Parit lahjat on tullut "vahingossa" paljastettua etukäteen. Nyt en siis julkaise yhtään lahjasäkkiin menevää askartelua, ennen kuin joulu on ohi!

 

Asuntovaunun kimpussa olen häärinyt lähes päivittäin. Kovasti tuolla sivulla olin uhonnut korjaavani sen viime talvena, mutta en silloin ollut edes samalla paikkakunnalla kuin vaunu. Nyt on kuitenkin aikaa, inspiraatiosta en tiedä, mutta lopputulos kannustaa jatkamaan. Tänä vuonna kun ei päästy yhtään ainoaa reissua Peppi-Jelmerin kanssa (kyllä, olen nimennyt vaununi. En kyllä tiedä, sopiiko tuo yhteen Hilcca - autoni kanssa). Eli, mitä ahkerammin käyn sitä nyppimässä, sitä suurempi todennäköisyys päästä ensi kesänä lomareissuille taas!

 

Koosteeksi voisi kirjoittaa, etten ole vielä kyllästynyt tähän blogin kirjoittamiseen, vaikka en ennen joulua todennäköisesti paljon tule julkaisemaan.

 

Joulukoristeiden askarteluun kaipaisin vinkkejä ja ideoita!