2013-12-01%2007.01.26-normal.jpg

Meillä tehdään paljon erilaisia hilloja itse ja siksi kaikki kaupasta tulevat purkit säästetään, mutta näihin isoihin kurkkupurkkeihin on hiukan huono säilöä hilloja, joten niille piti keksiä muuta käyttöä. Tässä ensimmäinen yritys, tuota narua saa ainakin Tokmannilta ja olen sitä käyttänyt vähän joka paikkaan. Alunperin ostin sen siksi, että sen pitäisi olla täysin luonnontuote ilman mitään liima-aineita ja siksi sillä uskaltaa tehdä kaneillekin virikkeitä. Tähtiä leikkasin valkoisesta tarrapaperista, mutta näihin voi liimata mitä tahansa tarroja.

2013-12-12%2011.54.08-normal.jpg

Tuo ensimmäisen yrityksen pyöreä naru oli aika huono idea, koska spray valuu aina hiukan vaikka kuinka vähän yrittäisi kerralla suihkuttaa ja tottakai se siis valui pyöreän narun taakse.. Tähän toiseen tein tähdet samalla tavalla, mutta ympärille laitoin paperinarua ja lopputuloksesta tuli tasaisempi. Kanteen porakoneella 10mm reikiä riittävästi, ettei kynttilältä lopu happi (ensimmäisessä tuli tehtyä sekin virhe).

2013-12-02%2017.52.59-normal.jpg

Tämä kuva siis ensimmäisen yrityksen lopputuloksesta, pyöreällä narulla tuli aika rosoinen pinta.. Toisesta ei ole kuvaa, koska se lähti jo lahjaksi. Tarrat ja narut nypitään pois ja kynttilä sisälle. Tätä ideaa täytyy vielä kehitellä, mutta tuo tuokin hiukan valoa ja piristystä pimeälle terassille..