Juhannus meni, joko täytyisi ruveta miettimään joulua. Facebookissa näin jonkun tehneen saunatuoksu pussukoita.

20150621_164954.jpg

Viime syksynä ostettiin tämmönen rehukuivuri. Kanille kuivataan talven ruuaksi omasta pihasta omenoita ja tällä se käy hiukan kätevämmin/nopeammin kuin uunissa. Koiran kanssa käytiin keräilemässä tuommonen pieni pussillinen koivunlehtiä, kuivatessa en katsonut kelloa, mutta ainakin tuntui ettei montaa minuuttia mennyt! Oli aika mahtava tuoksukin huushollissa.

20150625_081556.jpg

Sattumalta kangaskaapista löytyi juuri sopivan kokoisia palasia, en nyt ole ihan varma oliko tuo pellavaa.. Ei mitään muistikuvaa, mitä niistä on joskus ollut tarkoitus tehdä, mutta nyt ne pääsivät tähän käyttöön. Saumurilla vaan kasaan, pieni kuja ja tuota mitä kutsun puunaruksi. Kangas tussini on kadonnut maailmalle, joten kokeilen tuommosta permanentti tussia, joka ainakin pakkauksen mukaan pitäisi pysyä missä tahansa materiaalissa ja kestää sadan asteen lämpötila.

20150628_202557.jpg

En sen enempiä ruvennut näihin runoilemaan, kaikissa lukee toisella puolella mitä tuoksua pussi sisältää ja toisella puolella käyttöohjeet. Neuluset ja lehdet saavat kuivua isossa harsopussissa vielä jonkin aikaa, en uskalla ottaa riskiä, että täyttäisin nuo pienet pussit nyt heti ja sitten homehtuisivatkin...