Ostin Ikeasta 2€ muovisen kellon asuntovaunuun. En kuitenkaan ehtinyt pistämään sitä paikoilleen kun totesin etten kyllä noin rumaa kelloa rupea siellä katselemaan. En löytänyt myynnistä vaunuun sopivaa kelloa, joten yritin sitten tehdä sellaisen itse.

02.07.14.5-normal.jpg

Löysin varastosta palan 6mm. vaneria. Tulostin sf caravanin logon, laitoin vanerin päälle tuon kirjavan paperin, jota äitini kutsuu kalkkeri paperiksi (vanhoja kuin taivas, en tiedä millä nimellä tuollaista mahtaisi tänä päivänä saada kaupasta), siinä on siis toinen puoli "lyijymäistä", sen päälle laitoin tulostamani kuvan ja siitä piirsin lyijykynällä ääriviivat. Kalkkeripaperi jättää kuvion puuhun, jonka sitten kolvasin.

02.07.14.4-normal.jpg

Ikean kellosta otin tuon pahvin, josta sain piirrettyä ja kolvattua numerot uuteen kelloon. Vedin ohuen kerroksen puuväriä, joka tosin näkyy tässä hyvin huonosti, koska hukkasin kamerani ja jouduin kuvaamaan puhelimella..

02.07.14.3-normal.jpg

Reikä keskelle ja ikean kellon koneisto paikoilleen. Lakkasin tämän paneelilakalla, jotta siihen sai kiiltävän pinnan. Puuvärit eivät leviä lakatessa ja nyt värit pysyvät. Ei taaskaan ihan tullut sellainen kuin mielessäni ajattelin, mutta onpahan ainakin uniikki!