Tavalliseen tapaan päästin koiran vapaaksi metsään juoksentelemaan, tällä kertaa se vain tuli ilman pantaa takaisin.. Vaikka noutaja onkin niin eihän se osannut kertoa minne pantansa jätti.. Kotona sitten päätin kokeilla, saisiko sellaisen tehtyä itse. Jollain nettisivulla ihailin muiden itse tekemiä pantoja, mutta luulin sen olevan hirveän vaikeaa.

panta-normal.jpg

Tässä ensimmäinen versio niillä tarvikkeilla mitä satuin löytämään. Lukko taitaa olla vanhasta koulurepustani, lenkki vanhasta koiran pannasta, nauhat sängyn sälepohjasta ja helmet lasten koruaskartelu pakkauksesta.. Yleensä tulen paremmin toimeen vasaran kuin ompelukoneen kanssa, mutta kyllä tästä ihan toimiva tuli.

2013-11-16%2017.39.27muoks-normal.jpg

Toinen yritys, kankaan, nauhat ja lukon hain Covire Oy:ltä, heijastinnauha löytyi laatikon perältä. Turvallisempi näin talviaikaan ja pitäisi löytyä helpommin vaikka tippuisi mettäänkin! (Vanha kadonnut oli yksivärinen ruskea..). Pannat saattavat näyttää kovin leveiltä, mutta vaikka koira ei hihnassa vetäisikään, niin esimerkiksi pelästyessään se voi nykäistä hihnassa lujaakin ja silloin tällainen leveämpi on mielestäni turvallisempi. Kangastakin jäi, heijastinliivit meille molemmille voisi olla seuraava projekti..